Elkészítése: A halat megtisztítjuk, fejét, farkát, uszonyait levágjuk, a törzset másfél cm-es szeletekre vágjuk. Minden szeletből éles késsel eltávolítjuk a húst, ügyelve, hogy meg ne sértsük a bőrt. A húst lefejtjük a csontokról, és a megtisztított, finomra vágott hagymával, zsemlemorzsával, cukorral, tormával, és a tojásfehérjével összedolgozzuk. Megsózzuk, és úgy töltjük meg vele a haldarabok bőrét, hogy az adatokat egymás mellé rakva újra összeálljon a hal törzse.
A hal fejét, farkát, uszonyait a megtisztított, karikára vágott répákkal és a szeletekre vágott hagymával s a babérlevéllel ízlés szerint megsózva összefőzzük, a levet ráöntjük a halra, s a serpenyőt félig lefedve egy órát lassú tűzön főzzük. A lángot levéve hűlni hagyjuk. Amikor kihűlt, tálra tesszük, a levet leszűrjük, ráöntjük a halra, s néhány órára betesszük a hűtőszekrénybe, hogy megkocsonyásodjon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.