Elkészítés: A gesztenyét átpasszírozzuk, hozzáadjuk a margarint és simára keverjük. Kerek tálacskába fóliát teszünk, és szép simára kibéleljük kb. 1 cm vastagon a gesztenyekrémmel. A pudingot 4 dl tejjel megfőzzük. A zselatint 2 dl vízben felfőzzük. Mikor mindkettő langyosra hűlt, összeöntjük és kikavarjuk. Hozzáadjuk a felvert tejszinhabot és a gyümölcskockákat, majd az előkészített gesztenyére öntjük. Hűtőben pihentetjük egy éjszakát. Tejszinnel vagy csokimázzal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.