Elkészítés: A tésztához a tojásokat szétválasztom, a fehérjét kemény habbá verem, a sárgáját a cukorral, az olajjal és a kakaóporral szintén jól kikeverem, majd mehet bele a sütőpor és a liszt, végül óvatosan a fehérjehab.
A sütőt előmelegítem 170 fokra, egy kisebb tepsit kibélelek zsírpapírral, és belesimítom a tésztát. Kb. 22 percig sütöm (tűpróba).
A kompótból az almát kisebb cikkekre vágom.
A gesztenyemasszából egy picit félreteszek a díszítéshez, a többit a cukorral és a puha margarinnal és a rumaromával habosra keverem.
Egy másik tálban a tejszínt a cukorral és a zselatinfix-szel keverem tartós habbá.
A tésztát kifordítom egy tálcára, ha kihűlt, rákenem a gesztenyemasszát, erre helyezem az almacikkeket, majd a habbal betakarom. Díszítem, és megszilárdulás után szeletelem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.