Elkészítés: A tésztához a tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kakaóval és szódabikarbónával átszitált lisztet, összekeverjük. Hozzáadjuk a kemény fehérjehabot. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük.
A krémhez a tejet a pudingporral és a liszttel összefőzzük, lehűtjük. A margarint a cukorral kikeverjük, és a 2 masszát összekeverjük.
A gesztenyerúdhoz a gesztenyemasszát, a kekszet, a vaníliás cukrot, a baracklekvárt és a kávét összegyúrjuk, és rudat formálunk belőle.
A kisült tésztát egy sodrófán áthajtjuk, mikor kihűlt, széthajtjuk, rákenjük a rémet, rátesszük a gesztenyerudat, és visszahajtjuk a tésztát. Így olyan az alakja, mint egy könnycsepp.
Kívül is bekenhetjük krémmel és tortadarát szórunk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.