Elkészítése: A gesztenyamasszát összekeverjük a vajjal, kis rumaromával ízesítjük. Elõtte /amíg a vaj kicsit megpuhul/ összeállítjuk a kekszalapot. A kekszporhoz keverünk néhány kanál jófajta lekvárt, kakaót, kb.egy deci kávét, és a meggy levét vagy kis tejet. Puha, formázható legyen. Béleljük ki egy szép kerek tál alját ezzel a keverékkel kb.egyujjnyi magasságban, szépen dolgozzuk rá a vajjal összekevert gesztenyemasszát /nem baj ha nem nyomóval kinlódunk!/ és körkörösen rakjuk ki kimagozott meggyel. Ha mirelit a meggy, elõtte jó alaposan le kell csepegtetni. Majd készítsünk egy gyors csokimázat és vonjuk be vele mûvünket. Mindezt még tetézhetjük apró csokidarával. Gyorsan be a hütõbe, hidegen ugyanis jól szeletelhetõ.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.