Elkészítés: A 2 csomag édes kekszet apróra összetörjük. Belekeverjük a felolvasztott vajat és a lekvárt. Olyan állagúra gyúrjuk, hogy a tészta szelhető legyen.
Egy tortaformába nyomkodjuk a kekszes masszát (én frissentartó fóliával kibéleltem, hogy könnyebben ki tudjuk szelni belőle). Rátesszük a rumos tejbe áztatott babapiskótákat, majd a közébe szórjuk a magozott meggyet.
A gesztenyemasszát összekeverjük a meggylével kenhető állagúra, ezt rásimítjuk a piskótára és a meggyre. Végül felverjük a habtejszínt, és bevonjuk vele a süteményt.
1 napra betesszük hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek, majd szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.