Elkészítés: A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk. Az élesztőt, a tejet, a porcukrot, a tojássárgáját és a sót hozzáadjuk, majd gyors mozdulatokkal összegyúrjuk (az élesztőt nem futtatjuk fel külön). A tésztát 15 perc pihentetés után 3 dkg-os gombócokká formázzuk, majd 10 perc pihentetés után sodrófával ovális formára nyújtjuk.
A gesztenyetöltelék hozzávalóit összegyúrjuk. Szintén 3 dkg-os adagokat veszünk belőle, szivarformára sodorjuk, így tesszük a tésztára. Felsodorjuk, és patkómintára hajtjuk. Sütőlemezre rakjuk, megkenjük a tojással. Ha megszáradt a tojás, ismét megkenjük.
180 fokos sütőben aranybarnára sütjük. Szép márványos felületet kapunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.