Elkészítés: Az aszalt szilvát megmossuk, és beáztatjuk a whiskybe vagy a konyakba.
Fóliára fektetjük a kiklopfolt csirkemellet, sózzuk, borsozzuk. Megkenjük a gesztenyemasszával, és egy csíkban ráhelyezzük a lecsöpögtetett aszalt szilvákat.
A fólia segítségével feltekerjük, és egy tűzálló jénaiba fektetjük (ha szükséges, fogpiszkálóval, hústűvel össze lehet tűzni!). Ráöntjük a bort, és közepes lángon (kb. 180 fok) puhára pároljuk, majd a fedőtől megszabadítva pirítjuk egy kicsit. Néha locsolgassuk meg a borral, ami alatta van.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.