• Az aszalt gyümölcsöket és az olajos magvakat rusztikusra vágjuk, majd rizslisztbe forgatjuk, így nem fog lesüllyedni a sütemény aljára. • A tojásokat habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, a vajat egy lábosban felmelegítjük. • A vajat forrón, óvatosan a tojásos habhoz csurgatjuk folyamatos keverés közben, majd beleforgatjuk spatulával a rizslisztet, a citrom reszelt héját, végük a felaprított gyümölcsöt, magokat. • Egy kb. 12x30 cm-es sütőforma alját kibéleljük sütőpapírral és belesimítjuk a masszát. • 180 fokra előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt készre sütjük. • Ha lehűlt, porcukorral megszórjuk a tetejét. Nehézségi szint: könnyű Allergének: tojás, olajos magvak
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.