Elkészítés: A cipó tetejét levágjuk, a belét kivájjuk, a kivájt cipót sütőben vagy mikróban felmelegítjük. A húsos szalonnát és az újhagymát vékony csíkokra vágjuk, a tésztát forrásban lévő bő sós vízben nem túl puhára főzzük, majd leszűrjük és jól lecsöpögtetjük. Egy lábosban felforrósítjuk a vajat, megfuttatjuk benne a hagymát meg az újhagymát, hozzáadjuk a húsos szalonnát, majd hozzákeverjük a tejszínt és a főzőtejszínt, azután beleforgatjuk a tésztát. Szerecsendióval, sóval, borssal fűszerezzük, jól összekeverjük, végül a a cipóba töltjük, és így tálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.