Elkészítés: A sertéstarját kétujjnyi széles darabokra vágjuk, a vöröshagymát pedig félfőre. Kedvenc teflonserpenyőnkben olajat hevítünk, belevetjük a vöröshagymát. Addig pirítjuk, amíg a hagyma üvegessé válik, akkor meghintjük sóval, majoránnával, pirospaprikával és borssal. Kevés vizet öntünk alá, beletesszük a laskára vágott húst, és fedő alatt puhára pároljuk.
Amíg húsunk párolódik, a sertésmájat vékony csíkokra vágjuk, a fokhagymát pedig megzúzzuk. Hozzáadjuk a puha húshoz a májat és a fokhagymát, majd készre pirítjuk.
Tálaljuk azon frissiben, sós burgonyával, puha kenyérrel, házi savanyúsággal és házi vörösborral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.