Elkészítése: Félbevágjuk a zsemléket, és pár percre betesszük őket a sütőbe. Az avokádót meghámozzuk, kimagozzuk, és villával összetörjük. A citromlével, a citromhéjjal és a szezámmaggal elkeverjük, sóval-borssal ízesítjük. Leöblítjük és felaprítjuk a zsombort. Megmossuk, és nagyobb kockákra vágjuk a paradicsomokat. A sajtot kislyukú reszelőn lereszeljük. Megtisztítjuk a gombát, felszeleteljük, és forró olajban megsütjük. Sóval, chiliszósszal és szezámolajjal ízesítjük. A felmelegített zsemlék alját megkenjük az avokádópürével és meghintjük a zsomborral. Rátesszük a paradicsomot, a gombát, és gazdagon megszórjuk sajttal. Az egészet befedjük a zsömle felső részével.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.