Elkészítése: Félbevágjuk a zsemléket, és pár percre betesszük őket a sütőbe. Az avokádót meghámozzuk, kimagozzuk, és villával összetörjük. A citromlével, a citromhéjjal és a szezámmaggal elkeverjük, sóval-borssal ízesítjük. Leöblítjük és felaprítjuk a zsombort. Megmossuk, és nagyobb kockákra vágjuk a paradicsomokat. A sajtot kislyukú reszelőn lereszeljük. Megtisztítjuk a gombát, felszeleteljük, és forró olajban megsütjük. Sóval, chiliszósszal és szezámolajjal ízesítjük. A felmelegített zsemlék alját megkenjük az avokádópürével és meghintjük a zsomborral. Rátesszük a paradicsomot, a gombát, és gazdagon megszórjuk sajttal. Az egészet befedjük a zsömle felső részével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.