Elkészítés: A gombák szárát kitörjük, a fejeket mosás után citromos, sós vízben megpároljuk.
A gombafejeket a főzővízből tésztaszűrővel kiszedjük, lecsöpögtetjük.
A töltelékhez a sajtot durvára reszeljük, a sonkát rövid, vékony metéltre összevágjuk.
A majonézhez tejfölt keverünk, és ízlés szerint mustárral, porcukorral, sóval és borssal ízesítjük. Belekeverjük a sonkát és a sajtot, majd kihűlt gombafejekbe töltjük. A tetejére metélőhagymát vagdosunk.
A gombafejeket salátalevelekre ültetve tálaljuk, és a kész tálat paradicsommal, petrezselyemmel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.