Elkészítés: Az apróra vágott hagymát olajon megdinsztelem, majd hozzáadom a szalonnakockákat és a húst. Kevergetem, majd ha megpirult, mehet bele a pucolt, darabokra vágott gomba, sózom, borsozom, és a 2 kanálnyi curryport is hozzáadom. Kevergetem, amíg a leve elpárolog, ezután mehetnek bele a zöldségek. Kis vízzel felöntöm, lefedem és készre főzöm.
A bögrényi rizst kevés olajon megpirítom, sózom, majd 2 bögre meleg vízzel felöntöm, felforralom, majd fedő alatt lassú tűzön puhára párolom.
A zöldséges-húsos ragut a rizzsel tálalom, tetejét megszórom reszelt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.