Előkészítés: A fokhagymát áttörjük. A hússzeleteket megmossuk, kiveregetjük, és sóval, borssal, zúzott fokhagymával megkenjük. A hagymát meghámozzuk, kockákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és mindkét oldalán megpirítjuk benne a húst. Hozzáadjuk a hagymát, egy percig pároljuk, majd hozzáadjuk a gombát. Sózzuk és 3-4 percig kevergetve sütjük. Kevés vizet öntünk alá, a paradicsompürével és a reszelt szerecsendióval főszerezzük. Fedő alatt megpároljuk. Makarónival tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 35 perc múlva
1 adag: 241 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.