Elkészítés: A krumplit enyhén sós vízben (héjában) megfőzzük. A gombát és a paprikát megtisztítjuk, csíkokra, a hagymát kockára vágjuk.
Jókora serpenyőben az olaj-vaj keverékén megfonnyasztjuk a hagymát, rádobjuk a gombát, a paprikát, és néhány percig erős lángon pirítjuk.
A fokhagymát megtisztítjuk, áttörjük, a borsikafüvet megmossuk, finomra vágjuk, mindkettőt a gombához adjuk, és fedő alatt 5 percig pároljuk.
A krumplit leszűrjük, meghámozzuk, felkarikázzuk, és a gombás alaphoz adjuk, majd fedő nélkül élénk tűzön, olykor kevergetve kissé megpirítjuk.
Felverjük a tojásokat, ízlés szerint sóval, borssal, őrölt szerecsendióval ízesítjük. A krumplira öntjük, egyszer összekeverjük, és szelid tűzön addig sütjük, amíg kocsonyásra nem sül, a petrezselymet finomra vágjuk, és a tetejére szórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.