Elkészítés: A megtisztított csirkét kis darabokra vágom. Egy mély tűzálló tálat 1 dkg vajjal kikenek, és az aljára terítem a csirke felét. Megsózom, megszórom borssal, majd beborítom a megtisztított, karikára vágott vöröshagyma felével. Erre szórom a szeletelt gomba felét, ezt is megsózom, majd rácsorgatom a zúzott fokhagymával elkevert tejföl felét. A tejfölrétegre fektetem a megmosott, kicsumázott, felszeletelt zöldpaprika felét, majd elölről kezdem a rétegezést.
Végül lelocsolom az apróra vágott petrezselyemzölddel elkevert maradék
fokhagymás tejföllel, és a lefedett tálat előmelegített, forró sütőbe tolom.
45 percig sütöm, majd a fedelét levéve, a tetejét pirosra pirítom.
Sült burgonya és saláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.