Elkészítés: A húsokat kiklopfolom, sóval ízesítem, és lehetőség szerint állni hagyom. Ezt követően hirtelen kisütöm egyik, illetve a másik oldalát. Ezután ajánlatos kicsit párolni fedő alatt. Amikor kész, belehelyezem egy tepsibe a húsokat, rárakok 1-1 szelet sonkát. Egy másik edényben a gombát megpárolom, sóval, borssal ízesítem, a levét elfőzöm. Ráütök 2-3 tojást, mintha tojásrántottát készítenék. A tojásos-gombás keveréket rárakom a húsokra, megszórom reszelt sajttal. Előmelegített sütőben addig sütöm, amíg a sajt ráolvad. Krumplipürével nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.