Elkészítés: A húst kiklopfoljuk és befűszerezzük.
Az apró kockára vágott császárszalonnát a hagymával megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát, a kockára vágott paprikát, és puhára pároljuk. Ezután összekeverjük az áttört burgonyával, az apróra vágott főtt tojással és a szintén apróra vágott petrezselyemmel.
A húst megtöltjük, felgöngyöljük, végeit benyomjuk, és a szokásos módon panírozzuk. Bő, forró olajban aranysárgára sütjük.
Burgonyapürével vagy párolt rizzsel tálaljuk, és vegyes gyümölcsöt adunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.