Elkészítés: Az alufóliából 3 db kb 30x30-as négyzetet tépünk, kettőt egymásra teszünk. A közepükre halmozzuk a megtisztított gombákat (én egészben tettem, de akár darabolva is lehet), a sárgarépát tetszőlegesen felvágva, a kétféle hagymát felkarikázva. Ezután meglocsoljuk néhány csepp szójaszósszal, egy kevéske olívaolajjal, megszórjuk a zöldfűszerekkel (én most tárkonyt használtam, de gyanítom, hogy bármivel isteni), egy kis sóval és borssal. Ezzel készen is van a neheze, már csak a bebugyolálás következik. Ehhez a harmadik alufólia lapot ráhelyezzük az egészre, és a három réteg szélét többször fölhajtjuk, hogy jól záródjon. Mindezek után már csak a kb. 175 fokra előmelegített sütőbe toljuk úgy 20 percre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.