Elkészítés: Filéinket lapjában vékonyan felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd kedvenc teflonunkban kevés forró olajon hirtelen elősütjük. Lecsöpögtetjük, félretesszük.
A csiperkét felszeljük, a visszamaradt zsiradékban egy kicsit pirítjuk-pároljuk, ezt is úgy félig, mint a húst.
Keresünk egy szép, gömbölyded jénait, margarinnal egyenletesen kikenjük, gyengéden belefektetünk egy sor húst, betakarjuk a reszelt sajttal, meghintjük a gombával, és meglocsoljuk tejföllel. Ezzel addig dolgozunk, még mindenünk el nem fogy, és az utolsó sor (a fedél) csirkemellből áll. Ha jól sáfárkodtunk, maradt kb. 2 dl tejfölünk, ezt ügyesen kikeverjük a felvert tojásokkal, sózzuk, és bevonjuk vele a rakottast.
180 fokos sütőben fél óra alatt pirosra sütjük a tetejét, és már tálalhatjuk is. Adjunk mellé rengeteg fejes salátát és egy szép traminit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.