Elkészítés: A hagymákat apróra vágjuk (a fokhagymát fokhagymanyomóval is törhetjük), és kevés olajon megpirítjuk-pároljuk. Ha már a vöröshagyma üveges, hozzáadjuk a vékonyra szeletelt csiperkét, fűszerezzük sóval, ételízesítővel és fehérborssal. Kis lángon, fedő alatt hagyjuk párolódni, ha szükséges, kevés vizet adunk hozzá, hogy le ne égjen.
Amíg a gomba készül, előkészítjük a húst. A csirkemellet vékony, de lehetőleg széles szeletekre vágjuk, amennyiben szükséges, kicsit klopfolhatjuk is őket. A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, majd a margarinnal vékonyan kikent tepsibe helyezzük.
Amikor a gomba már elég puhára párolódott, behabarjuk lisztes tejföllel úgy, hogy viszonylag sűrű masszát kapjunk. A kész hagymás-gombás szószt a tepsibe fektetett hússzeletekre kanalazzuk, ügyelve arra, hogy ne nagyon folyjon le a húsról. Ezután még egy kis sajtot reszelünk a tetejére, és mehet is a tepsi a sütőbe.
Ha már a hús teljesen átsült, és a sajt is aranybarna a tetején, akkor kész.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.