Elkészítés: A tojássárgáját kikeverem a cukorral. A keményre vert tojásfehérjét beleteszem. A lisztet összekeverem a kakaóporral és fokozatosan belekeverem a cukros tojássárgás felvert habos masszába.
Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntöm. Előmelegített sütőbe teszem. Betéve a sütőbe 3 percig nagy lángon és 4 percig kis lángon, összesen 7 perc alatt készre sütöm. Kihűlés után rákenem a gesztenyekrémet aminek a tetejére csokimázt vagy kokuszreszeléket szórok.
2. változat: a tészta ugyanez, a teteje a következő: vaíliás Aranka pudingport 4 dl tejjel elkészítek, rákenem a piskótára, erre 3 kivit teszek, meghámozva, karikára vágva, és kókuszreszelékkel megszórom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.