Elkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk őrölt fehérborssal.
A sajtot és a sonkát 4 egyenlő részre vágjuk. A paprikát szeletekre az újhagymát a csirkemell méretének megfelelő darabokra vágjuk. Mindegyik csirkemellre teszünk a sonkából, a sajtból, az újhagymából és a paprikaszeletekből, majd felgöngyöljük. A felgöngyölt csirkemelleket baconszeletekbe tekerjük, majd szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük, és előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük. A fóliából kitekerjük, szeletelve tálaljuk tetszőleges körettel. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.