Elkészítés: A tarját kicsik kiverjük, majd mindkét oldalát bekenjük mustárral és fokhagymakrémmel, sózzuk, borsozzuk. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük pácolódni. Önthetünk rá egy pici olajat is, hogy jobban átjárják az ízek. Másnap két darab alufóliát egymásra fektetünk (így nem folyik ki a hús leve), alulra leteszünk 2 szelet füstölt szalonnát, erre egy szelet húst, rá pár karika burgonyát, erre pár karika füstölt kolbászt, majd végül újra egy szelet szalonnát. Ha ez kész, feltekerjük az alufóliát, és a feltekert húsokat berakjuk a sütőbe. Kb. 40 perc alatt megsül, függ a tarja vastagságától is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.