Előkészítés: Az édeskömény-gumót megtisztítjuk, hosszában négyfelé vágjuk és eltávolítjuk a torzsáját. A parajt megtisztítjuk, megmossuk és lecsöpögtetjük. A padlizsánt meghámozzuk, félbevágjuk és felszeleteljük. A fűszernövények leveleit letépkedjük a szárukról, megmossuk és felaprítjuk. A fokhagymagerezdeket megtisztítjuk és szétnyomkodjuk.
Elkészítés: Az olívaolajat összekeverjük a fűszernövényekkel, a fokhagymával, a citromlével, sóval és borssal. A parajhoz és az édesköményhez ízlés szerint reszelt parmezánt keverünk. Mindkettőt külön-külön az olajos fűszernövényekkel együtt alufóliával 4 kis csomagba göngyöljük, és kb. 15 percig sütjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 374 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.