Elkészítés: A szokásos módon 4 tojásból piskótát sütünk. A formában hagyjuk.
A joghurtból 20 dkg-ot elkeverünk a zselatinnal, és hagyjuk duzzadni. Közben a maradék joghurtot kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. A mikróban pár másodperc alatt meglangyítjuk a beázatott zselatint.
A tejszínt kemény habbá verjük. A zselatinos masszát hozzákeverjük a joghurthoz, és óvatosan beleforgatjuk a habot. Ráöntjük a piskótára, és kissé dermedni hagyjuk.
Eközben a gránátalmának a magjait kiszedjük, és a joghurt tetejére szórjuk egyenletesen.
A tortazselét elkészítjük, és leöntjük vele a gyümölcsöt. Hideg helyen legalább 2 órát dermesztjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.