Elkészítés: A tésztához a vajat a tojások sárgájával és a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kakaóport, a sütőporral elkevert lisztet, a darált diót, végül óvatosan hozzákeverjük a vízzel keményre felvert tojásfehérjét.
Kikent, lisztezett tepsibe öntve kisütjük.
A krémhez a tojást 10 dkg cukorral gőz fölött sűrűre főzzük (közben habverővel kevergetjük), majd kihűtjük. A 20 dkg cukrot világossárgára pirítjuk egy edényben, hozzáadjuk a darált diót, ezzel kicsit kevergetve felfőzzük, majd az egészet vizezett deszkára borítjuk, elsimítjuk, és hagyjuk hűlni. Kihűlés után ledaráljuk.
A vajat habosra keverjük, hozzáadjuk a tojásos krémet, ezután a grillázst. Ezzel a krémmel töltjük meg, illetve vonjuk be a süteményt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.