A sütőporos, cseppet sós lisztet elmorzsolom a vajjal, majd hozzáadom vizet. A tésztát összegyúrom, majd a deszkán jó néhány percig gyúrom, fóliába bugyolálom és minimum fél órát a hűtőben pihentetem.
Amikor lejár az idő, egy nagy serpenyőt a tűzre teszek, a tésztát 8 darabra vágom, sodrófával körkörösre nyújtom, addig amíg a szélei fel nem pöndörödnek. Ezután forró serpenyőbe teszem és mindkét oldalán megsütöm.
Amikor az összessel kész vagyok, akkor megtöltöm sonkával, sajttal, vékony szeletnyi paradicsommal. Félbehajtom. A serpenyőt kis olíva olajjal kikenem és a félbehajtott szendvicseimet átmelegítem.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.