A sütőporos, cseppet sós lisztet elmorzsolom a vajjal, majd hozzáadom vizet. A tésztát összegyúrom, majd a deszkán jó néhány percig gyúrom, fóliába bugyolálom és minimum fél órát a hűtőben pihentetem.
Amikor lejár az idő, egy nagy serpenyőt a tűzre teszek, a tésztát 8 darabra vágom, sodrófával körkörösre nyújtom, addig amíg a szélei fel nem pöndörödnek. Ezután forró serpenyőbe teszem és mindkét oldalán megsütöm.
Amikor az összessel kész vagyok, akkor megtöltöm sonkával, sajttal, vékony szeletnyi paradicsommal. Félbehajtom. A serpenyőt kis olíva olajjal kikenem és a félbehajtott szendvicseimet átmelegítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.