Előkészítés: A húst vékony, nagy szeletekre vágjuk, megmossuk. A pórét megtisztítjuk, hosszában kettévágjuk, és leveleire szedjük.
Elkészítés: A pórét forró sós vízben 2-3 percig főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. A hússzeleteket szorosan egymás mellé fektetjük, sózzuk, borsozzuk, és szétosztjuk rajtuk a pórécsíkokat. Beborítjuk a sonkával, és szorosan feltekerjük. Fogvájóval megtűzzük, és kb. 30 percre betesszük a mélyhűtőbe. Sütés előtt kb. 1 cm vastag szeletekre vágjuk, keresztben nyársra szúrjuk a szeleteket, megkenjük kevés olajjal, és a grillrácson mindkét oldalát 2-3 percig sütjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 662 kcal
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.