Előkészítés: A húst vékony, nagy szeletekre vágjuk, megmossuk. A pórét megtisztítjuk, hosszában kettévágjuk, és leveleire szedjük.
Elkészítés: A pórét forró sós vízben 2-3 percig főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. A hússzeleteket szorosan egymás mellé fektetjük, sózzuk, borsozzuk, és szétosztjuk rajtuk a pórécsíkokat. Beborítjuk a sonkával, és szorosan feltekerjük. Fogvájóval megtűzzük, és kb. 30 percre betesszük a mélyhűtőbe. Sütés előtt kb. 1 cm vastag szeletekre vágjuk, keresztben nyársra szúrjuk a szeleteket, megkenjük kevés olajjal, és a grillrácson mindkét oldalát 2-3 percig sütjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 662 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.