Elkészítés: A grillezés előtti napon pác hozzávalóit összekeverjük, és a húst jól bedörzsöljük, egy éjszakára hűtőbe tesszük. Érdemes a vöröshagyma szeleteket úgy elosztani, hogy minden sor hús közé jusson. Másnap a húsokat ízlés szerint megsózzuk, és forró serpenyőben, grillrácson vagy akár tárcsán megsütjük. A sóval óvatosan bánjunk, mert a páchoz használt nedves ételízesítők is sósak.
A raguhoz a zöldborsót félig megpároljuk. Utána hozzákeverjük a csirkemájat, majd a megmaradt vöröshagymás, fokhagymás, olajos pácot. A gombát akkor tesszük a raguhoz, amikor a máj már majdnem készen van. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és készre főzzük. Aki szereti a csípős ízeket, tehet bele darált erőspaprikát.
Tálaláskor a húsra vagy a hús mellé rakva, rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.