Elkészítés: A paradicsomot apró kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. A chilit megmossuk, kicsumázzuk, húsát kis darabokra vágjuk. A petrezselymet leöblítjük, összevagdaljuk. A citromot alaposan megmossuk, héját lereszeljük, levét kinyomjuk.
Az avokádót kettévágjuk, magját kiemeljük, húsát kikaparjuk-kivájjuk a héjából, és apróra vágjuk. Azonnal megcsepegtetjük a citromlével, hogy ne barnuljon meg, majd hozzákeverjük a paradicsomot, a hagymát, a chilit, a citrom héját, a petrezselymet, ízlés szerint sót és borsot, és 1 órára hidegre tesszük.
Tálaláskor ízléses tálkába tesszük a krémet, pirítóssal, tortilla chipsszel, nyers zöldségekkel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.