Előkészítés: A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk. Az olaj felét összekeverjük a gyömbérrel, a mézzel, őrölt borssal ízesítjük, és a húsokra kenjük. Letakarva hűtőbe tesszük 1 napra.
Elkészítés: Sütés előtt a húst beszórjuk a fűszerkeverékkel. A maradék olajat egy mélyebb serpenyőben felmelegítjük, és a csirkecombokat nagyon lassan, ha kell, felénél letakarva, megsütjük. A barackokat megmossuk, felezzük és eltávolítjuk a magokat. Az újhagymát megtisztítjuk, fél karikákra vágjuk. Amikor a hús megsült, rászórjuk a hagymát, pár percen át pároljuk, majd a barackot is hozzáadjuk. Pici vizet öntünk alá, és 2-3 perc múlva tálaljuk. Köretnek rizst, vagy kevert vadrizst adhatunk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: másnap
1 adag köret nélkül: 541 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.