Elkészítés: A megtisztított, kockára vágott burgonyát sós vízben megfőzzük. Közben az olajon megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát a szeletelt zöldpaprikával, a zúzott fokhagymával és sóval.
Hozzáadjuk a csíkokra vágott húst, a reszelt gyömbért, és közepes lángon, gyakori kevergetés mellett átsütjük.
Hamar kész, nem szabad túlsütni! A tejszínt hozzáadva még pár percig lassú tűzön főzzük.
A főtt burgonyát leszűrjük, összetörjük,
összekeverjük a finomra vágott lilahagymával, kevés fehérborssal, ízesítjük tejszínnel.
A csirkemellcsíkokat a burgonyapürével tálaljuk. Paradicsomsaláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.