Elkészítés: A felaprított hagymát margarinon aranysárgára pirítjuk, majd felöntjük kevés vízzel. Hozzáadjuk a feldarabolt kápia paprikát, és együtt megfonnyasztjuk. Sóval, borssal, gyömbérrel,ételízesítővel ízesítjük.
A padlizsánt félbevágjuk, olajozott tepsibe a húsos részével lefele helyezzük, és 170 °C-ra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Miután megsült, a hagymás-paprikás alaphoz kikaparjuk a belsejét, és botmixerrel összeturmixoljuk.
Pirítósra vagy sima kenyérre kenve nagyszerű reggeli vagy uzsonna.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.