Elkészítése: Az egész pulykamellet egy éjszakára fokhagymás tejben pácoljuk. A zöldségeket kb. ujjnyi vastag 5 centis darabokra vágjuk, a karfiolt, brokkolit kisebb rózsákra szedjük. A húst tepsibe rakjuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk majorannával és gyömbérrel (nem kell sajnálni), aláöntünk levest, és alufóliával lefedve puhára pároljuk. A zöldségágyat egy szép hõálló kerámia vagy üvegtálban (amiben majd az asztalra kerülhet) alakítjuk ki, erre helyezzük a pulykát, megszórjuk az egészet gyömbérrel, a zöldségeket kissé sózzuk is meg, majd vissza a sütõbe. Idõnként locsolgassuk levessel, kevés olajjal. Amikorra a husi szép piros lesz, a zöldségek is elkészülnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.