Elkészítés: A fölhevített olajban megpirítjuk az apró kockára vágott gyömbérgyökeret és fokhagymát, majd a szálasra vágott zöldségeket megpároljuk, közben egy kis szójaszósszal locsoljuk meg (vigyázzunk a sózással, mert a szójaszósz sós).
A megsütött palacsintára ráteszünk egy púpozott evőkanál tölteléket, két oldalát ráhajtjuk, majd föltekerve jénai tálra rakjuk sorban a tekercseket. A tetejükre rácsurgatjuk az öntetet, amelyet a három alkotóelemből előtte összeforralunk. 10 percre sütőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.