Elkészítés: 1.) A tésztát forró, sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük, olívaolajjal összekeverjük.
2.) A szalonnát felkockázzuk, serpenyőben üvegesre pirítjuk, majd rátesszük a hagymát, azt is megpirítjuk. Lehúzzuk a serpenyőt a tűzről, pirospaprikát teszünk rá, majd a húst és a felkockázott paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, felöntjük egy kis vízzel, és puhára főzzük az egészet. Végül bazsalikommal, fokhagymával ízesítjük.
3. A tésztával együtt tálaljuk. Tejföl, reszelt sajt is illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.