Elkészítés: A padlizsánt kockákra vágjuk, és pici vízzel serpenyőben megpároljuk lassú tűzön. Amikor már megbarnult és megpuhult teljesen, levesszük a tűzről, és megvárjuk, amíg kihűl.
Ezután hozzáadunk kevés olívaolajat (kb. 1-2 evőkanál), fokhagymát reszelünk bele, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Botmixerrel összeturmixoljuk. Ez egy alapkrém, aki nem szeretné tovább ízesíteni, akkor ez is finom és tálalható.
Aki szereti a krémesebb verziót, az adjon hozzá majonézt szintén ízlés szerint, ettől kicsit lágyabb lesz az íze, és turmixolja össze. Aki pedig még pikánsabban szereti, adjon hozzá mustárt szintén ízlés szerint, és újból turmixolja össze.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.