Elkészítés: Az almát 5 dl vízzel és a cukorral 15 percig főzzük. A pudingport 3 deci vízzel simára keverjük, hozzáadjuk a párolt almához, és összefőzzük. Egy mély tepsibe vagy szögletes edénybe rakunk 1 sor kekszet – jó, ha szögletes - és rátesszük a krém felét. Erre keksz kerül, és arra a krém másik fele, végül újra keksz, és a tetejére máz.
A máz készítése: A hozzávalókat a vaj kivételével gőz felett felmelegítjük, a végén hozzátesszük a vajat, de már nem melegítjük. A mázat a kekszre öntjük és elkenjük.
Hűtőben 1 napig állni hagyjuk és utána kockákra vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.