Elkészítés: A gyümölcsöt megmossuk, ha szükséges darabokra vágjuk, és kimagozva 1 liter vízben feltesszük főni. Cukorral, szegfűszeggel, fahéjjal, vékony csíkokra vágott citromhéjjal, kevés sóval ízesítjük, és 15 percig főzzük. Amikor a gyümölcsök megpuhultak, a tejszínt a liszttel és 1 dl langyos vízzel simára dolgozzuk, és szűrő segítségével a levesbe keverjük, hogy ne maradjanak benne csomók. Továbbfőzzük, amíg krémszerűen besűrűsödik. A piros gyümölcsből készült leveseket egy kis vörösborral (1 dl) is megbolondíthatjuk. Kihűtjük, és ha már elég hideg, kevés citromlével kellemesen pikánssá tesszük. Tálaláskor tejszínhabot nyomunk a a tetejére, és díszíthetjük citromfűlevéllel is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.