Előkészítés: A gyümölcsöket megmossuk, felszeleteljük, és kivágjuk a magjukat.
Elkészítés: A sonkát az olajon nagyon lassan elkezdjük sütni. Amikor megsült, kivesszük, és a serpenyőben visszamaradt zsiradékon megsütjük a gyümölcsöket. Amikor megsültek a gyümölcsök is, a serpenyőbe beletesszük a mustárt, kicsit lepirítjuk, majd 1 dl vizet öntünk rá, és összeforraljuk. Tálalásnál egymásra rétegezzük a sonkát és a sült gyümölcsöket, a megmaradt gyümölcsöket mellé tesszük, és a mártással meglocsoljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 498 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.