A tejbe belekeverem a búzadarát, megsózom, és a reszelt citromhéjjal ízesítem. A meggyet kimagozom, levét felére forralom. A tejszínből kemény habot verek.
A darás tejet kis lángon, állandó keverés közben sűrűre főzöm, majd ízlés szerint cukorral, pár csepp citromlével összekeverem. Hagyom kihűlni.
Ezután a kimagozott meggyet belekeverem.
Kompótos tálkákban elosztom. Közvetlenül tálalás előtt a tejszínhabbal feldíszítem és a sűrű meggylével lelocsolom. Jól lehűtve tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.