Elkészítés: A gyümölcsös joghurtot, a vaníliás cukrot, a kristálycukrot és a zselatint csomómentesen elkeverjük, és lassú tűzön felmelegítjük, de nem forraljuk. Amíg a joghurt hűl, elkészítjük a tejszínhabot. Habszifonba tesszük a tejszínt, vagy ha nincs szifonunk, habverő géppel és egy habfixálóval jól felverjük keményre. Folpackkal kibéleljük az őzgerincformát, belerakjuk a gyümölcsök felét, a nagyobb szemeket feldaraboljuk. A kihűlt joghurtot összekeverjük a tejszínhabbal, az őzgerincformába öntjük, és a többi gyümölcsöt beleszórjuk. A tetejét szintén folpackkal befedjük, és hűtőbe tesszük 3-4 órára. Tálalásnál a tetejét is díszíthetjük gyümölccsel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.