Elkészítés: A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A kekszet összetörjük, ha nem daráltat vettünk. A vajat megolvasztjuk, és összedolgozzuk a darált keksszel. A keveréket egy kisméretű kapcsos tortaformába nyomkodjuk, 3-4 centis peremet is készítünk. Negyed órára hűtőbe tesszük, majd 10 percig sütjük. Hűlni hagyjuk.
A töltelékhez a tojást és a cukrot habosra keverjük. A krémsajtot és a vaníliás cukrot is belekeverjük. A zselatinból 1 púpos teáskanálnyit langyos vízben feloldunk, és kevergetés közben felforraljuk, majd hagyjuk kihűlni. A krémhez kavarjuk, majd a gyümölcsöt is óvatosan hozzáadjuk, nehogy összenyomódjon. Adhatunk a krémhez egy kis felvert tejszínhabot is, hogy még finomabb legyen. A krémet a tésztalapra öntjük.
A legjobb, ha egy éjszakára hűtőbe tesszük. Tálalás előtt még friss gyümölccsel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.