Előkészítés: A gyümölcsöket, a zöldségeket, a salátát, megmossuk, leszárítjuk. A grépfrútot kifilézzük, azaz vastagon meghámozzuk, és egy tálka fölött (ebben fogjuk fel a kicsepegő levet) a hártyák közül kivágjuk a gyümölcshúst. Amikor teljesen körbeértünk, kinyomjuk belőle a maradék levet is a tálba. A körtét, az almát meghámozzuk, magházát kiemeljük, húsát szeletkékre vágjuk. A paradicsomot cikkekre, a zellert karikákra vágjuk.
Elkészítés: A grépfrút húsát összekeverjük a körtével, az almával, a paradicsommal, a zellerrel, és rálocsoljuk a grépfrút levét. Belekeverjük az olajat, sóval ízesítjük, és rátépkedjük a salátaleveleket. Összeforgatjuk. Tányérra tesszük, és elosztjuk rajtuk a sajtgolyócskákat (ha csak nagy golyós mozzarellát kaptunk, előbb kis kockákra vágjuk). Kevés borsot darálunk rá, és máris fogyaszthatjuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 232 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.