Előkészítés: A gyümölcsöket, a zöldségeket, a salátát, megmossuk, leszárítjuk. A grépfrútot kifilézzük, azaz vastagon meghámozzuk, és egy tálka fölött (ebben fogjuk fel a kicsepegő levet) a hártyák közül kivágjuk a gyümölcshúst. Amikor teljesen körbeértünk, kinyomjuk belőle a maradék levet is a tálba. A körtét, az almát meghámozzuk, magházát kiemeljük, húsát szeletkékre vágjuk. A paradicsomot cikkekre, a zellert karikákra vágjuk.
Elkészítés: A grépfrút húsát összekeverjük a körtével, az almával, a paradicsommal, a zellerrel, és rálocsoljuk a grépfrút levét. Belekeverjük az olajat, sóval ízesítjük, és rátépkedjük a salátaleveleket. Összeforgatjuk. Tányérra tesszük, és elosztjuk rajtuk a sajtgolyócskákat (ha csak nagy golyós mozzarellát kaptunk, előbb kis kockákra vágjuk). Kevés borsot darálunk rá, és máris fogyaszthatjuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 232 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.