Elkészítés: A pulykamellet lebőrözzük és tetszés szerinti darabokra vágjuk. A gyümölcsök egy részét felszeleteljük és a húst megtűzdeljük vele. A mellet sóval, fűszerekkel és vajjal bedörzsöjük, tűzálló tálba helyezzük. A tálat lefedve a forró sütőbe toljuk, és a húst saját levében puhára pároljuk, de nem pirítjuk meg. Ekkor a többi gyümölcsöt köré terítjük, az egészet egy kevés gyümölcslével (a konzerv levével) megöntözzük, lefedjük 1-1 szelet sajttal és 5-6 percig sütjük még.
Petrezselymes rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.