A leveles tésztát tekerjük ki, és vágjuk fel két egyforma darabra. Tegyünk rájuk egy-egy sajtot. A körtéket mossuk meg, magozzuk ki, majd vágjuk cikkekre, és rendezzük el a sajtokon.
Hintsük meg a gyümölcsöt a barna cukorral, azután hajtsuk rá a tésztaszéleket, és kissé nyomkodjuk össze azokat.
A sajtos batyukat sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, megkenjük a tetejüket az elhabart tojással, és 175 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt aranyszínűre sütjük.
Vegyük ki a sütőből, és 10 perc pihentetés után tálalhatjuk.
NÉZD MEG VIDEÓN, HOGYAN KÉSZÜL A KÖRTÉS CAMEMBERT LEVELES TÉSZTABATYUBAN
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.