Elkészítés: Az aszalt gyümölcsöket reggel beáztatom a rumba.
Délelőtt a húst kiklopfolom, sózom, borsozom, ráteszem a feldarabolt gyümölcsöket, feltekerem. Beteszem egy serpenyőbe, öntök alá bort, letakarom alufóliával, és 180 fokra előmelegített sütőben elkezdem sütni.
Közben a krumplit és a répát megpucolom. A krumplit feldarabolom, sós vízben megfőzöm. A répát csíkokra vágom, vajon megpárolom. A leszűrt krumplit összetöröm, vajjal összekeverem.
Amikor a hús puhára sült, rövid pihentetés után felszeletelem, a krumplipürével és a vajas répával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.