Előkészítés: A citromot alaposan megmossuk, héját lereszeljük, levét kinyomjuk. A túrót villával (vagy krumplinyomóval) összetörjük.
Elkészítés: A fagyasztott gyümölcsökből néhány szép szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit fagyosan a túróval, a citromlével, a cukorral és a mazsolával összekeverjük. A tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük, és a túróba forgatjuk. A krémet poharakba/kelyhekbe szedjük, a félretett gyümölccsel díszítjük, és megszórjuk a citromhéjjal.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 15 perc múlva
1 adag: 427 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.