Előkészítés: A citromot alaposan megmossuk, héját lereszeljük, levét kinyomjuk. A túrót villával (vagy krumplinyomóval) összetörjük.
Elkészítés: A fagyasztott gyümölcsökből néhány szép szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit fagyosan a túróval, a citromlével, a cukorral és a mazsolával összekeverjük. A tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük, és a túróba forgatjuk. A krémet poharakba/kelyhekbe szedjük, a félretett gyümölccsel díszítjük, és megszórjuk a citromhéjjal.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 15 perc múlva
1 adag: 427 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.